Værdigrundlag

Danske Hospitalsklovne har tre værdier, som vi hver dag og i alle sammenhænge gør vores bedste for at leve op til.

Tillid

Tillid åbner døren for os og udgør fundamentet i vores arbejde og udvikling. Vi tager ikke tilliden for givet – vi anerkender det ansvar, der følger med. Åbent og tillidsfuldt møder vi det enkelte menneske. Gennem ærlighed, transparens og ansvarlighed viser vi, hvor vigtig tillid er for os.

Nærvær

Ethvert menneske er enestående, og dette ønsker vi at få frem og folde ud i alle de relationer, vi indgår i. Vi spiller hinanden og andre gode. Bygger broer og skaber fælles forståelse. Vi udvikler vores evner til at transformere mødet mellem mennesker. Vi er gavmilde med vores tilstedeværelse og nærvær.

Kreativitet

Vi vender tingene på hovedet og ansporer hinanden og andre til at lege og eksperimentere. Vi forundres over, hvad vi ser, og vi er nysgerrige og undersøgende. Vi er modige og skubber gerne til grænserne, har en høj og bred faglighed, og vi er eksperter i at lære af de fejl, vi begår. Vi har et formål med det, vi gør, selvom vi nogle gange først finder ud af det bagefter.

 

Danske Hospitalsklovnes Code of conduct

Vi ønsker at gøre en positiv forskel for syge børn – og tager det ansvar seriøst. Derfor har Danske Hospitalsklovne en Code of conduct, som du kan læse ved at trykke på linket nedenfor3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.