Støt som virksomhed

Virksomheders gavmildhed er helt central i vores arbejde for at sprede glæde hos indlagte børn i Danmark. Ved at trykke på linkene kan du se, hvilke virksomheder vi allerede samarbejder med og om hvad.

Et samarbejde kan indeholde tætte langvarige relationer eller være korte konkrete samarbejder. Ønsker din virksomhed at indgå et samarbejde med Danske Hospitalsklovne, til gavn for os begge, er du velkommen til at kontakte os på samarbejde@danskehospitalsklovne.dk eller 3126 5823. I kan også give en enkeltdonation her

Bliv Klovnesponsor

Ønsker din virksomhed at blive sponsor og støtte vores arbejde med en årlig eller kvartalsvis donation, har vi fem forskellige klovnesponsorater:

Junior Klovnesponsorer, der støtter med kr. 1.100 (+moms) for et kvartal. Som Juniorklovnesponsor får I jeres navn på vores hjemmeside i et kvartal samt tilsendt vores nyhedsbreve.

Klovnesponsorer, der støtter med kr. 3.500 (+ moms) for 1 år. Som Klovnesponsor får I et diplom som bevis på sponsoratet. Derudover sætter vi jeres logo på vores hjemmeside, med link til jeres hjemmeside. I får også vores nyhedsbreve og et Danske Hospitalsklovne webbanner til at sætte på jeres egen hjemmeside og en lille SoMe pakke med indhold I kan bruge på jeres sociale medier.

Store Klovnesponsorer, der støtter med kr. 7.000 (+ moms) for 1 år. Som Store Klovnesponsor får I et diplom som bevis på sponsoratet. Derudover sætter vi jeres logo på vores hjemmeside, med link til jeres hjemmeside. I får vores nyhedsbreve og et Danske Hospitalsklovne webbanner til at sætte på jeres egen hjemmeside samt en stor SoMe pakke med indhold I kan bruge på jeres sociale medier. Vi sender også en gave til jer og en email-signatur I kan benytte.

Kæmpe Klovnesponsorer, der støtter med kr. 12.000 (+moms) for 1 år. Som Kæmpe Klovnesponsorer får I et diplom som bevis på sponsoratet. Derudover sætter vi jeres logo på vores hjemmeside, med link til jeres hjemmeside. I får vores nyhedsbreve og et Danske Hospitalsklovne webbanner til at sætte på jeres egen hjemmeside samt en stor SoMe pakke med indhold I kan bruge på jeres sociale medier. Vi sender også en gave til jer samt en email-signatur I kan benytte og en videojulehilsen fra vores hospitalsklovne.

MEGA Klovnesponsorer, der støtter med kr. 25.000 (+moms) for 1 år. Som MEGA klovnesponsor får I et diplom som bevis på sponsoratet. Derudover sætter vi jeres logo på vores hjemmeside, med link til jeres hjemmeside. I får vores nyhedsbreve og et Danske Hospitalsklovne webbanner til at sætte på jeres egen hjemmeside samt en stor SoMe pakke med indhold I kan bruge på jeres sociale medier. Vi sender også en gave til jer samt en email-signatur I kan benytte og en videojulehilsen fra vores hospitalsklovne. Vi omtaler jer desuden i vores årsrapport, vi laver et Linked-In takkeopslag med jer og tilbyder et foredrag på 1-1½ time med en hospitalsklovn ude i virksomheden.

I udgangspunktet går alle sponsorater til hele organisationens virke og dermed aflønning af alle hospitalsklovnene rundt i hele landet. Se de forskellige hospitaler, som hospitalsklovnene besøger ved at klikke her

Danske Hospitalsklovnes forpligtelser ved et sponsorat udgør en momspligtig leverance, og sponsoratet tillægges således moms. Det er som hovedregel muligt at få fradrag for hele beløbet som driftsudgift jævnfør statsskattelovens § 6.

Ring til os på 21 60 44 78 eller send en mail til sponsorat@danskehospitalsklovne.dk og fortæl os hvilket sponsorat I ønsker at indgå. Sponsorater kan ikke betales via hjemmesiden.