CSR partnerskaber

Her kan du se og læse om de virksomheder Danske Hospitalsklovne har et CSR partnerskab med. Ønsker din virksomhed også at indgå et større partnerskab med Danske Hospitalsklovne, så kontakt os på samarbejde@danskehospitalsklovne.dk eller 31265823.

Lidl er hovedsponsor i Danske Hospitalsklovne. Lidl giver deres kunder mulighed for at støtte vores arbejde ved at donere flaskepant. Derudover er Lidl også sponsor for vores julelotteri.

Carletti giver eksponering til Danske Hospitalsklovne på æskerne med pålægschokolade. Hver gang en forbruger køber én æske, donerer Carletti et fast beløb, dog min. 100.000 kr. pr. år.

Creativ Company er en virksomhed med en helt særlig dna. Vi sælger kreativitet til leg, læring og udfoldelse – og vi tager ansvar for hinanden og for verden omkring os. Derfor støtter vi Danske Hospitalsklovne med knyttede armbånd og kreative minikits, som Danske Hospitalsklovne sælger på landets sygehuse, ligesom vi hjælper med at arrangere Klovneløb og andre arrangementer.

Advokat Benjamin Lundström deltager i velgørenhedsarbejdet som formand for bestyrelsen for Danske Hospitalsklovne og som juridisk rådgiver på pro bono basis.

3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.