Kæmpe klovnesponsorer

Kæmpe klovnesponsorer er virksomheder, der har støttet foreningen med 11.000-25.000 kr. (+ moms) i 2023. Her kan du se, hvem de er.

Vil du vide mere, så kontakt os på post@danskehospitalsklovne.dk eller 78 77 95 00 

Europas foretrukne leverandør af løftestropper og surringsudstyr.

 

Aros Capital Fondsmæglerselskab er et uafhængigt rådgivningsselskab. Vi tilbyder uafhængig rådgivning og sparring på værdipapirsporteføljer og formuer til vores kunder. Vores kunder vælger os pga. vores erfaring, tilgang og åbenhed omkring deres portefølje inkl. gebyrstrukturen. Vi er ansat af vores kunder – ingen andre.

Barfoed Group er en privatejet ejendomskoncern med mere end 90 års erfaring i drift og udvikling af fast ejendom, og er kendt som en velkonsolideret og visionær virksomhed. Vi arbejder ud fra en klar strategi om at være en stærk samarbejdspartner. Gennem effektiv drift af selskabets ejendomme udbyder vi kvalitetslejemål til konkurrencedygtige priser.

BASE Erhverv er en totalentreprenørvirksomhed, med byggeledelse i særklasse.
Vores spidskompetencer er total- og hovedentrepriser med et højt serviceniveau, hvor vi har stor erfaring inden for mange typer af erhvervsbyggerier f.eks. kontorbyggeri, institutionsbyggeri, produktions- og lagerbygninger og opførelse af bilhuse.

BetaPack A/S er en dansk privatejet handelsvirksomhed. Siden virksomhedens opstart i 1997 har vi haft fokus på at tilbyde innovative og kundespecifikke løsninger. Vi opererer i dag indenfor for 3 forretningsområder: Foliebaserede emballageløsninger, Papirbaserede emballageløsninger, Systemløsninger til byggebranchen. Vi er en samfundsbevidst virksomhed med fokus på ansvarlighed.

Hos Broernes VVS ApS møder du kompetente og erfarne VVS'ere, der lægger vægt på det gode håndværk. Uanset om det er store eller små opgaver, løser vi dem med den faglige stolthed i højsædet. Vi udfører VVS arbejde for offentlige institutioner, virksomheder, boligselskaber og private

Cicon Timber A/S er et internationalt handelshus, der har specialiseret sig i at source og sælge certificeret løvtræ til den globale gulv- og møbelindustri.

 

Reconor består af forretningsområderne City Container og Norrecco og har ca. 400 medarbejdere. Koncernen specialiserer sig inden for den mest moderne og miljørigtige behandling af jord, bygge-  anlægs- og industriaffald og har hovedkontor i Farum. 

Condi leverer et bredt sortiment af fødevarer, køkkengrej og emballage til Konditorier, Konfekture, Hotel & Restaurationsbranchen.

Continental er størst på vinterdæk i Europa. Hos Continental Dæk Danmark A/S er vi 33 højt kvalificeret medarbejdere, der varetager salg- og markedsføring for hele Danmark.

 CUBUS.nu er et innovativ arkitektfirma med fokus på bæredygtighed og procesoptimeret bygningdesign.

"Arkitektur med holdning"

Hotelophold, skønne måltider, underholdning og afholdelse af livets store fester. Hyggelige rammer for skønne familieoplevelser til fornuftspriser. Danske Hoteller A/S - 24 hoteller og kroer rundt om i Danmark.

DISCnordic er en af Danmarks største udbydere af HR-værktøjer og løsninger til rekruttering og organisationsudvikling. Vi er sparringspartner for alle dele af dansk erhvervsliv – fra de største koncerner til enkeltmandsvirksomheder – og vi arbejder sammen med både private og offentlige virksomheder. Vi støtter klovnene fordi de gør et fantastisk stykke arbejde med at sprede glæde blandt sygdomsramte børn og deres pårørende.

DS Smith Packaging Denmark er Danmarks førende producent af bæredygtige emballage- og displayløsninger og en del af den engelske emballagekoncern DS Smith Plc, der beskæftiger 27.000 medarbejdere i mere 37 lande.

Dunchsforlag.dk blev oprettet i 2008 af virksomheden Madam Dunks Unikt Design, som lukkede efter 41 år i 2018. Hendes seneste bog om Livsmod & Livsglæde på trods af uhelbredelig sygdom har hun valgt at give hele overskuddet til Danske Hospitalsklovne. 

ED A/S er en 100% dansk privatejet totalleverandør af digital IT-infrastruktur til erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner i hele landet.

Enghouse Interactive leverer fleksible og skalerbare løsninger til kundekommunikation. Vores løsninger giver virksomheder og organisationer mulighed for at kommunikere med deres kunder efter egne ønsker, hurtigt, effektivt og succesfuldt. 

F. Weien Svendsen A/S er en moderne glarmestervirksomhed med afdelinger i Brøndby, på Frederiksberg og i Faxe. F. Weien Svendsen glarmester laver stænkplader, glasfacader, termoruder, autoglas, bruseløsninger og farver glas i mere end 15.000 forskellige farver. Glarmesteren ansætter kun uddannede glarmestersvende og er medlem af Glarmesterlauget – din garanti for godt arbejde.

Fliseuniverset sælger keramiske fliser til gulve, vægge, badeværelser, trapper og terrasser mv. Fliseuniverset er privatejet og vi har showrooms i Tilst v. Aarhus, Odense og Gentofte. Vi hjælper gerne med råd og vejledning til dit nye fliseprojekt.

 

I nordisk mytologi blev Frigg opfattet som gudinden for ægteskab, fødsel og helbredelse. Frigg, den kærlige og beskyttende mor, elskede sine børn højt og ville beskytte dem for enhver pris. Gudinden Frigg blev tilbedt i forbindelse med fødsler, og derudover stod hun som beskytter og hjælper ved traditionelt kvindearbejde som vævning, syning og madlavning. Med en tydelig inspiration fra både fortællingerne om gudinden Frigg samt elegancen og funktionaliteten i skandinavisk design, blev FRIGG-brandet skabt: En serie bestående af 100% danskproducerede sutter, der er indbegrebet af moderne, stilfulde og sunde sutter til dit barn. Alle sutter fra FRIGG er designet med fokus på høj sikkerhed og moderne design. Med rene linjer, smukke farver og de absolut bedste materialer sikrer FRIGG, at dit barn får en sut, der er gennemført på alle planer.

Group Online er DKs største udbyder af online marketing til erhvervslivet. Med 12.000 tilfredse kunder og 190 ansatte er vi det sikre valg, når du skal finde en samarbejdspartner til at varetage din online tilstedeværelse.

HD Ejendomme danner med lejeboliger og erhvervslejemål fordelt i hele Danmark, ramme om mange personers hverdag.
Vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde tidssvarende og indbydende lejemål samt yde den bedst mulige service til vores lejere.
Derfor er ”Vi samler på glade lejere!” vores motto og mantra i alt vi gør.

Humdakin blev lanceret i 2016 med et drøm og mission om at lære verden at gøre rent, holde rent og gøre det til noget at være stolt af. Ligesom rengøring kan sprede glæde, ønsker vi at sprede glæde for børn på landets hospitaler.

ID® er blandt Europas førende producenter af Corporate Wear. Vi klæder Europas virksomheder og begivenheder på. Vi leverer Corporate Wear, hvor kvalitet, funktionalitet, design og ansvarlighed kan betragtes som branchens bedste.

Jackon er en industrikoncern med hovedkontor i Norge. Vi producerer isolering, byggesystemer og emballage til byggebranchen og anden industri. Vi har 21 fabrikker i Europa, deraf to i Danmark.

 

Kosan Crisplant er en projektorienteret virksomhed, der leverer udstyr, anlæg og systemer til fyldning og vedligeholdelse af gasflasker, samt tilbyder after-sales og engineering service, facility management, og salg af gaskomponenter.

Vi kan næsten det hele – og lidt mere til – så har du brug for en kompetent Kloakmester, som kan klare alt fra kloakservice til TV inspektion, står et team af dygtige fagfolk klar til at hjælpe dig. Ingen opgave er for lille og vi tilbyder kloakservice og kloakarbejde i alle afskygninger.

Lindab er en international koncern som fremstiller produkter og løsninger til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima til byggeindustrien og ventilationsbranchen.Produkterne er ventilationskanaler, tag-  og facadebeklædning samt porte.

Løgten Invest er et ejendomsselskab med base i Skødstrup, nord for Aarhus. I 1997 købte vi den første ejendom i Rønde og har i dag 15 ejendomme med 175 erhvervslejere over hele landet. Vi er et mindre firma med korte beslutningsveje og et godt forhold til vores lejere. Vi er vant til at renovere bygningerne til forskellige formål, også større renoveringsprojekter. 

Vi udføre alle opgaver inden for malerfaget, små som store, og står tilrådighed med vejledning om farver, priser og vedligehold, mm. 

Meyerdonations formål er at uddele legatportioner og donationer til projekter, der henvender sig til, omhandler eller vedrører børn og unge og disses forhold, med primær fokus på Aarhus og det østjyske område. Det kan være til sociale og kulturelle formål, til børne- og ungeaktiviteter, uddannelsesformål, til humanitært arbejde, historiske projekter samt til almenvelgørende formål. Donationer og ydelser kan ske til både personer og til institutioner inden for almenvelgørende eller almennyttige områder.

I mpeople er vi specialister i konsulentydelser, rekruttering og rådgivning inden for IT- og elektronik udvikling. Vores mål er at hjælpe vores kunder med at nå deres mål gennem vores brede netværk af eksperter, som alle har flere års erfaring med at løse specifikke udviklingsopgaver inden for software.

NRGreen implementerer solcelleanlæg i erhvervslivet, og arbejder for at bidrage til Danmarks klimaregnskab og en grønnere fremtid. NRGreen støtter de Danske Hospitalsklovne, da de anser børns sundhed og trivsel som en vigtig investering i fremtiden.

PBN AS udvikler, konstruerer og fremstiller specialudstyr og maskiner, der er kendetegnet ved høje krav til kvalitet og teknisk kompleksitet.

POWER er Danmarks nye elektronikgigant. POWER har samme lave pris i butik som på net, og prisrobotten opdaterer konstant både de elektroniske prisskilte i butikkerne samt på power.dk. Hvidevarer og elektronik til lave priser.

Q-Park har åbne p-pladser og kvalitetsparkeringshuse på centrale beliggenheder i hele landet og administrerer ca. 72.000 parkeringspladser i Danmark. Find mere information om Q-Park på www.q-park.dk.

Vi er et ung og ambitiøs dansk inventarsnedkeri fyldt med entusiastiske medarbejdere som brænder for snedkerfaget. Vi skaber primært specialindretning, køkkener, restauranter, butiks-og kontor- samt hotelinventar. Vi er eksperter inden for konstruktion i især træ og Corian, men producerer naturligvis også i andre materialer. Vi arbejder oftest som leverandør til arkitekter, indretningsfirma, møbelhuse samt designere indenfor både den private samt offentlige sektor, og vi forstår at fastholde vores kunder.

RAW Mobilitys primære fokus er på bymiljøet, hvor trafik og byliv skal sameksistere for at skabe et pulserende bymiljø.
Inden for byplanlægning stræber vi efter løsninger, som sikrer fremme af bæredygtig transport. Kollektiv trafik og CO2 neutral transport er centrale aktører, i vores
vision for mobilitet for fremtiden. Vi har et stærkt fokus på bløde trafikanter, både cyklister og fodgængere. Vi ser bæredygtig transport som en del af løsningen
på klimaforandringerne, bl.a. er Supercykelstien blandt de begreber, som ejerne af virksomheden er ophavsmænd til.
 

Gennem vores mere end 35 år i branchen har vi fået stor erfaring med forskellige typer af afstivning. Vi kan derfor vejlede og rådgive omkring den optimale løsning for dit udgravningsprojekt.

RL Components blev grundlagt i 2015 og er i dag blandt Europas førende indenfor teknisk service og udvikling til togoperatører. Hos RL Components er vi specialister i togteknik og intet andet. Vi leverer komponenter og tilbehør, udfører reparationer og renoveringer, udvikler nye komponenter og redigerer software.

Roskilde Kloak Renovering ApS har mange års erfaring som autoriseret kloakmester. Vores kompetente og imødekommende kloakmestre er klar til at hjælpe dig med en professionel løsning inden for en lang række områder, både når det gælder private, erhvervs- og forsikringssager.

Hos S.T.O.P. udfører vi udviklende og tryghedsskabende indsatser på sundhedsområdet og det social- og specialpædagogiske område. Vores mål er at skabe en vedvarende, ressourcefokuseret løsning, som gavner både personale og borger, hver dag.

 

Sahva er en sundhedsvirksomhed med fagligt dygtige specialister i kroppens bevægelighed og har mere end 40 klinikker og butikker fordelt over hele landet. Vi er Danmarks største udbyder af kropsbårne hjælpemidler og har 145 års erfaring.

Det patenterede Silentia Skærmsystem har revolutioneret håndteringen af patienters privatliv over hele verden. Silentia Skærmsystem er den førende valgmulighed, når det handler om fleksible og effektive skærmløsninger til hospitaler og andre plejemiljøer.

Sparekassen Kronjylland blev grundlagt i 1829 og beskæftiger i dag knap 700 medarbejdere fordelt på 53 afdelinger.

Stibo blev grundlagt i 1794. Gennem årene har vi udviklet os fra at være et traditionelt trykkeri til at blive en moderne og avanceret virksomhed, der udmærker sig inden for grafiske processer, produktion og software. 

Vi har fokus på sundhedsfaglig validerede nationale løsninger, som skaber sammenhæng for borgerne i mødet med sundhedsvæsnet. Vi har udviklet Web-Patient til patienter til formidling og deling af oplysninger mellem patient, praktiserende læge og andre parter, som samarbejder om patientens helbred. Vi er arkitekten bag infrastrukturen af laboratorierekvisitioner i WebReq, som er et rekvireringssystem til speciallæger, læger og hospitaler over hele Danmark.

Søndergaard A/S er en af landets største og førende virksomheder indenfor nedrivning og cirkulære bæredygtige løsninger. Vi er certificeret indenfor kvalitet, miljø og arbejdsmiljø, som er din tryghed for et veludført arbejde. Vi har over 60 års erfaring fra opgaver i hele landet og udfører årligt over 250 projekter.

Tabellae er Nordens førende konsulenthus inden for Document Management. Vi bidrager til, at vores kunders ERP-projekter lykkes indenfor tid og budget – derfor er Tabellae ERP-systemets bedste ven, og alle har brug for en ven. Derfor støtter vi Danske Hospitalsklovne.

TourCompass gør det trygt at komme på store eventyr. Siden 2006 har mere end 120.000 gæster rejst med os til Afrika, Asien, Latinamerika og Oceanien, hvor de har oplevet vilde dyr, anderledes natur & kultur og gudesmukke strande.

Trifork er førende indenfor softwareinnovation ved at bringe banebrydende teknologiløsninger til vores kunder. Trifork's vision er at være kendt som det firma, der inspirerer og rådgiver om optimering af forretningskritiske IT-systemer og fremtidige avancerede teknologiinnovationer.

Hos Tømrerfirmaet Paulsen A/S udfører vi alle former for renovering og nybyggeri. Vi har stort fokus på kundernes projekter og behov, og derfor lægger vi stor vægt på at være omhyggelige og ærekære i vores arbejde.

Smedearbejde og porte i høj kvalitet. Vi er specialister i stålkonstruktioner og porte. Vi udvikler innovative og kundetilpassede løsninger og ingen opgave er for stor, vi tager gerne udfordringen op!
 

Valitech ApS er et mindre firma med stor kompetence indenfor validering af autoklaver og vaskemaskiner med mere end 25 års praktisk erfaring fra bla. den pharmaceutiske industri. Vi har daglig gang på danske sygehuse og ser hvordan de Danske Hospitalsklovne spreder glæde og smil. Vi er stolte af, igen i 2023 at yde bidrag til dette arbejde.

Vesthimmerlands Forsyning har fokus på at sikre alle vores kunder en god og sikker håndtering af spildevand og affald, samt god og sikker forsyning af vand. Alt sammen på en grøn og bæredygtig måde.
 

Vikan har eksisteret i 125 år, og udvikler, fremstiller og markedsfører professionelle rengøringsløsninger som hjælper til at gøre fødevareindustrien og andre hygiejnefølsomme miljøer renere og sikrere med effektive, holdbare rengøringsrekvisitter og avancerede ydelser.

Washpower udvikler og sælger højt-ydende vaskerobotter til det industrielle segment. Kodeordene for os er: enkel, robust, fleksibel teknologi og minimum af vedligehold. Vi er i dag repræsenteret i mere end 18 lande med +400 kørende robotter.

Wedi er systemudbyder af innovative byggeprodukter til vådrum og wellness, med mere end 40 års erfaring i branchen. Hos os finder du intelligente, lette løsninger og designoverflader der minimere installationstiden.

WelcomeSecurity arbejder sammen med jeres softwareudviklingsorganisation på at gøre it-sikkerhed til en grund til at vælge netop jer i stedet for jeres konkurrenter og til en velkommen del af dagligdagen for jeres organisation og alt sammen på en effektiv måde igennem træning og automatisering.

YUPEX er en af landets største opkøbere og eksportører af brugte personbiler og varevogne til udlandet. Vi arbejder også med import og afgiftsberegninger til leasing.

Din Miljøbeviste totalentreprenør - med sans for kvalitet og de små detaljer. Telefon 32 50 51 41

3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.