Samarbejdspartnere

Her kan du se og læse om de virksomheder Danske Hospitalsklovne samarbejder med på forskellig vis. Klik på logoerne og læs om virksomhederne. Ønsker din virksomhed også at samarbejde med Danske Hospitalsklovne, så kontakt os på samarbejde@danskehospitalsklovne.dk eller 3126 5823

A-one Solutions leverer Danske Hospitalsklovne’s IT infrastruktur og den daglige IT support. 

Acubiz giver os en klækkelig rabat på automatiseringen og digitaliseringen af vores bilagshåndtering og bidrager til vores arbejde for indlagte børn.

BaltNav er en dansk shipping virksomhed som tilbyder innovative transport løsninger for ocean gående søfragt.

Cleaning Dolphines hjælper os med at holde vores klovnebil ren og pæn, så vi ser ordentlige ud, når vi besøger hospitaler og øvrige samarbejdspartnere i landet.

Heidrick & Struggles hjælper Danske Hospitalsklovne med at sætte det bedst kvalificerede bestyrelses- og ledelsesteam. 

Jydsk Emblem Fabrik hjælper med at producere bagdes til uddeling på hospitalerne til en god pris. 

Lirum Larum Leg er en netbutik, der sælger kvalitetslegetøj til børn. Lirum Larum Leg varetager vores webshop, så når du handler de varer som støtter Danske Hospitalsklovne, går hele overskuddet til vores arbejde.

MBK hjælper os med at blive klogere og styrke vores kompetencer ved at give os plads på nogle af deres kommunikationskurser i København.

Odendo har masser af daglige bolig-, design- og oplevelses auktioner hvor du kan støtte Danske Hospitalsklovne med 5% af salgsprisen. Der er altid spændende ting på auktion, som udløber snart. På shoppen finder du et stort udvalg af eksklusive ting til hjemmet og haven. Køb interiør og møbler, til markedets bedste priser, og støt samtidig Danske Hospitalsklovne med 5 % af salgsprisen.
 

OK har en benzinkort-sponsoraftale med Danske Hospitalsklovne. Det betyder, at du kan tilknytte dit OK benzinkort til Danske Hospitalsklovne og donere til os hver gang du tanker benzin.

Når hospitalsklovnene klovner, tryller og laver balloner, gør det de med udstyr fra Pegani i Horsens.

På Severin Kursuscenter i Middelfart er der plads til liv og læring. Danske Hospitalsklovne nyder godt af at kunne benytte deres faciliteter til konference eller udviklingsseminarer. Derudover samler Severin ind til Danske Hospitalsklovne på flere sjove og kreative måder.

SG BRAND sælger brandmateriel & førstehjælpsudstyr til både private og virksomheder. Hver gang de sælger udstyr via deres webshop, donerer SG BRAND 10% af salget til vores arbejde.

Sjøbeck Øl og Vand A/S  sælger klovnevand med donation til os og har afholdt flere arrangementer med deres kunder, hvor hele overskuddet er doneret til Danske Hospitalsklovne.

Stickerland støtter Danske Hospitalsklovne og laver fine klovnetatoveringer til reduceret pris

Toptryk Grafisk har siden 2016 støttet Danske Hospitalsklovne og donerer årligt tryksager til en værdi af 25.000 kr.   

Unicom leverer IP-telefoniløsningen til Danske Hospitalsklovnes hovedkontor. 

Winther har doneret cykler og løbehjul til Danske Hospitalsklovne i flere omgange

Yourticket giver deres kunder muligheden for at donere til Danske Hospitalsklovne, når de køber billetter til arrangementer.

3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.