Megasponsorer

Mega klovnesponsorer er virksomheder, der har støttet foreningen med et større beløb i 2023. Her kan du se, hvem de er.

Vil du vide mere, så kontakt os på post@danskehospitalsklovne.dk eller 78 77 95 00

ABENA er en dansk, familieejet produktions- og handelsvirksomhed med hovedsæde i Aabenraa. Virksomheden er grundlagt i 1953 og har i dag et internationalt setup med over 1.800 ansatte på verdensplan, et sortiment på mere end 36.000 produkter samt egenproduktion flere steder i Europa. Virksomheden er – ligesom i 1953 – præget af en sønderjysk virksomhedskultur, hvor etik, miljø og godt købmandskab er i højsædet.

Azets er Nordens førende leverandør af teknologi og services inden for regnskab, løn og HR samt løn- og HR-systemer. Vores 3.000+ dedikerede medarbejdere hjælper 20.000 virksomheder inden for alle brancher og størrelser. I Danmark er vores 300+ medarbejdere fordelt på kontorer i Herlev, Odense, Fredericia og Aarhus.

Hos Bedst&Billigst har vi et bredt udvalg af døre og vinduer. Vi giver 10 års garanti på alle vores produkter, og hvis du mod forventning skulle finde identiske vinduer og døre til en billigere pris et andet sted tilbyder vi naturligvis prismatch. Vi er glade for at støtte det vigtige arbejde som Danske Hospitalsklovne udfører.

Vi udfører krævende jernbaneanlægsarbejde i hele Danmark. Vi tilbyder håndtering af kørestrømsafbrydelser, samt vedligehold, reparation og etablering af nye kørestrømsanlæg. Undervisning af kommende lokomotivførere i litra- og stræknings-kendskab. Sikkerhedsgodkendelse hos Banedanmark, og kan bistå som sikkerhedsansvarlig for firmaer som ønsker at arbejde ved jernbanen.

Lidt snor og en perle – og tusindvis af timers håndarbejde. De farvestrålende, knyttede armbånd, som Creativ Company har doneret til Danske Hospitalsklovne siden 2010, har genereret over to millioner kroner til klovnenes arbejde på landets sygehuse. Hos Creativ Company sælger vi ikke kun legetøj og hobbyprodukter til kreativ leg, læring og udfoldelse – vi tager også ansvar for hinanden og for verden omkring os. Derfor støtter vi Danske Hospitalsklovne. 

Dansk Miljø & Genbrug rådgiver omkring jord, affald og råstoffer og håndterer dagligt flere tusinde tons jord, råstoffer og affald. Størstedelen af de materialer vi modtager genanvender vi med mindst mulig belastning for miljøet, ved så stor recirkulering som muligt. Vores fokus er på en bæredygtig håndtering hele vejen rundt.

Hos Danske Fragtmænd er vi stolte sponsorer af Danske Hospitalsklovne. Vi er utrolig glade for at bidrage til, at Hospitalsklovnene kan være med til at bringe glæde til syge børn.

Dansk Skuespillerforbund (DSF) er en faglig organisation for professionelle skuespillere, operasangere, musicalperformere, dansere og koreografer i Danmark. Vi blev stiftet i 1904, som et af de første professionelle skuespillerforbund i verden og vi varetager medlemmernes interesser, bl.a. overenskomster, ophavsret og kulturpolitisk.

Dantra er grundlagt i 1920 og blandt Nordens førende udbydere af tanklogistik. Koncernen er familieejet og består af selskaber i Danmark, Sverige og Litauen. Vi leverer skræddersyede, kundespecifikke logistikløsninger. Flåden består af mere end 250 moderne og specialiserede tankvognsenheder, der transporterer flydende produkter over hele Europa. Kundekredsen tæller en række førende leverandører af tekniske og kemiske varer samt olie- og benzinprodukter. 
 

Dymak er en førende global handelsvirksomhed, der designer og sourcer unikt tilbehør til hjem og have.Vores speciale ligger i potter, kurve, zinkspande og plante stickers. Vi kan fremstille potter og tilbehør i ethvert materiale, og du kan få dem i alle farver, størrelse og forme, du ønsker. Vores designere rejser hele året rundt, for at få de nyeste idéer og trends inden for Home-Deco sektoren.

Euro Accident er et forsikringsselskab, der er sat i verden for at sikre medarbejdernes sundhed. Gennem vores fleksible forsikringsløsninger og unikke holdbare medarbejderkoncept hjælper vi virksomheder ved at give tryghed, forebygge sygdom og skabe holdbare medarbejdere til fremtidens arbejdsmarked.

At Evnia – we support Medical Device manufacturers to remain in compliance with regulatory and clinical standards. Therefore, Patient safety is the focus of our work and our ethos. We fill proud to support Danish Hospital Clowns, an organisation that provides truly meaningful and crucial support to children and parents in need.
 

Fagerberg er et handels- og ingeniørfirma med et bredt program indenfor ventiler, instrumenter, analyse, sikkerhed og service. Vi er glade for at kunne støtte Danske Hospitalsklovne i deres vigtige arbejde.

Forlev Vognmandsforretning blev grundlagt tilbage i 1925, og har de første 96 år været ejet og drevet igennem 4 generationer. Du kan med tryghed og ro i maven sagtens bestille Forlev Vognmand til dit projekt, vi kan garantere dig dygtige og kompetente medarbejdere med mange år i branchen.

Forskningsfondens Ejendomsselskab A/S, dagligt kaldet FEAS, er et datterselskab af Aarhus Universitets Forskningsfond. FEAS har en ejendomsportefølje på ca. 200.000 kvm. erhvervslejemål og udlejer til Aarhus Universitet og private virksomheder, herunder innovationsmiljøer.

Familieejet transportvirksomhed som tilbyder totalløsninger indenfor transport, jordhåndtering, maskintransport, kranløsninger, containere og meget andet. Vi er 4. generation der driver virksomheden og vi gør meget af at forventningsafstemme og levere som aftalt og til aftalt tid.

FTZ Autodele & Værktøj A/S er Danmarks største grossistvirksomhed inden for autodele, værktøj, digitale løsninger samt viden og uddannelse til autobranchen.
FTZ står bag værkstedskæder som AutoMester, Din Bilpartner, Hella Servicepartner, Carpeople og 100% Autotjek.

I 1890 grundlagde August Kuehne og Friedrich Nagel et speditionsfirma i Bremen i Tyskland. I løbet af de sidste 130 år har Kuehne+Nagel udviklet sig fra et traditionelt rederi til en global logistikpartner, der tilbyder højt specialiserede løsninger til store industrier verden over. I dag har Kuehne+Nagel hovedkvarter i Schweiz med kontorer over hele verden. Vi fokuserer vores forretning på det vigtigste element: vores kunders behov.
 

Landal har syv ferieparker i Danmark beliggende i Jylland og på Fyn. Landal Seawest, Landal Søhøjlandet, Landal Ebeltoft, Landal Rønbjerg, Landal Grønhøj Strand, Landal Fyrklit og Landal Middelfart. I hele Europa har Landal  100 parker som ligger i naturskønne omgivelser med sjove aktiviteter for hele familien. Ferie midt i naturen.

Med MaxMee får du mere overskud, en effektiv timeout, eller inspiration til dine udfordringer? Få eget ”bibliotek” med hundredvis af lyd- og videospeaks, lavet af specialister specielt til MaxMee. Få deres guldkorn døgnet rundt på vores app! 

Nordbyens Energi & VVS A/S er din loyale samarbejdspartner indenfor alle typer installationsvirksomhed. Vi leverer totalløsninger indenfor energikilder, VVS, ventilation og blik.
Vi er glade for at kunne støtte hospitalsklovnenes fantastiske arbejde.

Print2Pack producerer flexotryk og digitalt tryk i høj kvalitet på fleksible folier og andre substrater. Vi har eget pakkeri, hvor vi tilbyder pakning af det trykte substrat med jeres logo, typisk i form af poser eller flowpack.
 

R. Jacobsen Holding A/S er et privatejet holdingselskab med investeringsaktiviteter inden for fast ejendom, kapitalandele og formuepleje.

Hos Scandiloc vægter vi troværdighed og tillid lige så højt som kvaliteten til vores produkter. Et godt samarbejde sikrer nemlig den rigtige løsning, og derfor er vores mål altid at opbygge gode partnerskaber, hvor du er en naturlig del af processen.

TRASBO er en af Danmarks ældste servicevirksomheder. Vi er specialiseret i rengøring for private og virksomheder, vinduespolering samt vask til kommunalt visiterede borgere. Vi er glade for at støtte de Danske Hospitalsklovne.

Firmaet K&M Toys, i dag Wild Republic blev dannet i 1979 som et billede på vores grundlægger, Mr. Pillai’s passion for børn og den vilde natur.
Vores mission har altid været at levere legetøj og plysdyr der vækker vores nysgerrighed til den vilde natur og lærer børn og barnlige sjæle om verdens vidundere. En vigtig del af vores mission har altid været at sikre at vores produkter lever op til de strengeste globale lovkrav.

 

Vi tilbyder transportbranchen og industrien effektive smøre- og filterløsninger, som kan reducere vedligeholdelsesomkostningerne i virksomheden. Med vores store erfaring og adgang til unikke produkter, kan vi både give sparring og levere produkter af højeste kvalitet. Vores dybe rødder inden for transport og jernbanedrift giver os en god forudsætning for at give kvalificerede bud på reducering af vedligeholdelsesomkostningerne.

3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.