Brug af Danske Hospitalsklovnes logo

Der er heldigvis mange søde og velvillige personer og virksomheder, som ønsker at støtte vores arbejde på landets børneafdelinger. Der er også mange, der gerne vil bruge vores logo til at vise, at de støtter – det forstår vi godt, og vi vil meget gerne hjælpe. Dog er det vigtigt at holde følgende retningslinjer in mente:

 • Brug af Danske Hospitalsklovnes logo må kun ske efter udtrykkelig aftale med Danske Hospitalsklovne. Dette kan ske ved henvendelse til os på post@danskehospitalsklovne.dk eller pr. tlf. 78779500.
   
 • Der findes forskellige logotyper, som skal anvendes afhængigt af hvordan man støtter – man kan kun få de rette logotyper udleveret efter aftale med Danske Hospitalsklovne. Logoerne kan ikke downloades fra hjemmesiden.
   
 • Det er kun visse sponsortyper der giver adgang til brug af vores sponsorlogoer. Klik her og læs mere.
   
 • Efter indgåelse af aftale med os sender vi det logo som må bruges – det er ikke tilladt at redigere i den udleverede logo-fil eller bruge et andet logo. Logoet må ikke gives videre til 3. mand.
   
 • Brug af logo på tryksager og i grafiske layouts skal altid godkendes skriftligt af Danske Hospitalsklovne.

 

Vores retningslinjer er til for at passe godt på Danske Hospitalsklovne og sikre at man kan stole på, at fx indsamlinger bliver givet videre til os. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os:
mail: post@danskehospitalsklovne.dk eller tlf. 78779500.3 gode grunde til at støtte allerede i dag

 1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
 2. Hjælp os med at nå flere.
 3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.