Vilkår

Vilkår / Generelle brugerbetingelser

Visning af oplysninger på sitet

Når du opretter en indsamling laves der en speciel side til din indsamling. På denne side, kan du, dine venner og andre besøgende på siten se målet for indsamlingen og løbende følge med i, hvor meget der er samlet ind.  Dine venner kan også skrive en kommentar på din side via Facebook – og de kan skrive en kommentar til deres bidrag til din indsamling.

Behandling af personlige oplysninger

For at kunne yde dig de services, som Danske Hospitalsklovne tilbyder på sitet, er det i et vist omfang nødvendigt at registrere personlige oplysninger om dig. Dette vil dog alene ske i overensstemmelse med gældende lovgivning og under forudsætning af, at du har givet samtykke til behandlingen af dine personlige oplysninger. Danske Hospitalsklovne har udarbejdet en fortroligheds- og sikkerhedspolitik, som nærmere redegør for behandlingen af de personlige oplysninger, der er gældende for alle brugere af portalen.

Oplysninger om 3. personer

Hvis du på din indsamlingsside omtaler 3. personer, skal du ifølge persondataloven have indhentet samtykke fra den pågældende person eller, hvis dette ikke er muligt, fra andre personer, som kan være berørt af omtalen.

Information om kampagnens forløb

Danske Hospitalsklovne vil gerne informere dig om indsamlingens forløb. Hvis du giver dit samtykke hertil, sender vi dig en e-mail, når indsamlingen er slut.

Generelle brugerbetingelser

Disse betingelser gælder for alle brugere af Danske Hospitalsklovnes indsamlingssite. Hvis du ikke kan acceptere betingelserne, skal du ikke oprette en indsamling.

Ansvarsfraskrivelse

Danske Hospitalsklovne og andre forfattere kan ikke gøres ansvarlig for nogen skader eller gener, der er en konsekvens af brug eller misbrug af informationer på sitet.

Danske Hospitalsklovne forbeholder sig ret til at ændre i kapacitet og indhold på sitet uden varsel og uden at kunne gøres ansvarlig for noget tab i den anledning.

Såfremt sitet indeholder links til 3. mands sites kan Danske Hospitalsklovne ikke gøres ansvarlig for indholdet på sådanne sites.

Etik mv.

Danske Hospitalsklovne forbeholder sig retten til at fjerne alt materiale, der anses for at være upassende, stødende, fornærmende, injurierende, kvaksalverisk, indeholder reklame, udokumenteret, ulovligt, eller som på anden måde efter vores opfattelse strider mod god moral og etik. Tilsvarende forbeholder Danske Hospitalsklovne sig retten til at lukke/afvise adgangen for brugere, som ikke opfylder disse krav.

Rettigheder til materialet på sitet

Alt materiale, inklusive varemærker og logoer på sitet, tilhører enten Danske Hospitalsklovne eller Danske Hospitalsklovnes samarbejdspartnere. Materialet er således beskyttet efter ophavsretsloven eller anden lovgivning.

Materialet må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden forudgående skriftlig tilladelse fra Danske Hospitalsklovne.

Privat brug af materialet

Brugere må gerne printe materialet ud til egen privat ikke-kommerciel brug på følgende betingelser:

·         At dokumenterne forbliver hele, uredigerede og uden ændringer,

·         At intet gebyr tages for privat udlån af materialet,

·         At disse brugerbetingelser vedhæftes, og

·         At kilden angives.

Såfremt det i umiddelbar tilknytning til materialet er nævnt, at der er en friere adgang til at benytte materialet, er den friere adgang gældende.

Ændringer af disse brugerbetingelser

Danske Hospitalsklovne kan til enhver tid ændre i disse brugerbetingelser, og det er brugernes eget ansvar at gøre sig bekendt med sådanne ændringer. Den nyeste version vil til enhver tid være tilgængelig her.

Kontaktinformation

Danske Hospitalsklovne
Bygmestervej 10, 1 th
2400 København NV
Telefon: (+45) 78 77 95 00
Email: post@danskehospitalsklovne.dk
CVR-nr.: 27150632

Ydelser der kan erhverves på dette site

Der leveres ingen ydelser for de indbetalinger der foretages på dette site. Alle beløb er i Danske Kroner.

Der er som udgangspunkt ingen fortrydelsesret for indbetalinger der foretages på dette site.

Der modtages følgende kort:
- Dankort/Visa/dankort
- EuroCard/MasterCard
- Visa
- Visa Electron3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.