Jeg samler ind fordi: 

Kære DIG. Mit navn er Henny Jensen.

Jeg er uddannet pædagog og har siden 2010 suppleret min pædagogstilling, med min selvstændige bibeskæftigelse Det Kreative Værksted. Her laver jeg malerier, forskellige tegne- og illustrationsopgaver og vægmalerier. Jeg har afholdt workshops og foredrag om pædagogik og kreativitet for personale i både daginstitutioner og skoler, og så har jeg været ansat som billedkunstunderviser på Den Kreative Skole i Fredericia i sammenlagt 15 år. I billedskolen har jeg undervist børnehave- og skolebørn.

Privat er jeg mor til to skønne børn på hhv 17 og 13 år. Min datter var 10 år, da hun fik den kroniske sygdom crmo (kort fortalt, knoglebetændelse) og er derfor i perioder på skrap medicin. I disse perioder er vi tilknyttet Odense Universitets Hospital, og møder ofte hospitalsklovnene på arbejde når de spreder smil og løjer blandt børn og voksne. Vores søn fik i samme periode en ADD-diagnose, og har ind imellem nogle udfordringer hvor han synes, at skolen kan være rigtig svær. Dog er de nogle ganske fantastiske børn begge to, og jeg sætter en ære i at huske mig selv på, at være taknemmelige for det vi har, og at vi er heldige at have hinanden og få det bedste ud af livet. Og nu tænker du måske, hvorfor jeg fortæller det her. Jo, det gør jeg fordi, at jeg tror på, at hvis man kan sprede smil og glæde hos andre, så skal man gøre det - og jeg vil gerne vise mine børn, at det kan man fx ved at give noget videre til andre, uden at forvente at få noget igen. Ligesom klovnene giver noget til børnene på afdelingerne rundt omkring i Danmark, så vil jeg også bidrage ved at give noget videre af det som jeg kan. Derfor har jeg fået lavet en malebog, som forhåbentligt vil bringe et smil på læben hos den, der enten modtager en tegning derfra, eller sidder og fordyber sig med farvelægningen.

Alle har brug for smil og opmuntring, især når tingene er svære. Børn burde ikke kæmpe med sygdom og tristhed – smil, kram og søde ord koster ikke spor, og måske kan det få tankerne væk fra det der er svært – bare en lille stund. Det er mit ønske med denne malebog. Bogen vil blive solgt fra min side på facebook; Det kreative værksted v/Henny Jensen og i Fredericia, Riddergade 11 ( i gården ) hvor jeg deler værksted med et par lokale kunstnere. Der vil være åbent efter behov, i første omgang hver lørdag fra kl.10-14.

De bedste hilsner

Henny Jensen 

Henny Jensen
21800 kr.
indsamlet
101% Indsamlet af målet
0 kr. 21650 kr.
Støt indsamlingen

Du kan også støtte via SMS:
SMS teksten DHK 11331 til 1919 (husk mellemrum). Så støtter du Danske Hospitalsklovne med 50 Kr.