Jeg samler ind fordi: 

Frederik var 4 uger da han efter længere tids observation hos sundhedsplejersken blev sendt videre til lægen, der sendte ham videre til børneambulatoriet.
2 dage senere mødte vi op på børneafdelingen og blev først "løsladt" 2 uger senere. Det var ikke lige med i starten på mine barselsplaner men nogle ting er man bare ikke herre over.
En tirsdag dukkede en klovn op i døren, og gjorde tegn til om hun måtte komme ind eller om det passede dårligt... Længe stod jeg og kiggede og kunne ikke lige helt finde ud af hvem det var. Til sidst tog hun initiativ til selv at komme ind, og der mødte vi afdelingens hospitalsklovn. Frederik fulgte hende nøje hendes røde næse og da hun begyndte at spille på in fløjte fik hun hans fulde opmærksomhed.
Mødet med klovnen gjorde nok mest indtryk mest på mig som mor. Det var et skønt afbræk at se en anden end de hospitals ansatte.

Jeg håber derfor I vil være med til at støtte op om de danske hospitals klovne.
Med jeres bidrag - hjælper i til med at de indlagte børn og deres pårørende får et smil på læben. For smiler børnene smiler forældrene som regel altid også :-)

Så kom frisk - store som små bidrag er med til at gøre en forskel.

Helle Charlotte Mogensen
350 kr.
indsamlet
12% Indsamlet af målet
0 kr. 3000 kr.
Støt indsamlingen

Du kan også støtte via SMS:
SMS teksten DHK 4233 til 1919 (husk mellemrum). Så støtter du Danske Hospitalsklovne med 50 Kr.